OK  
  OK        Cancel  

BOOKS

Jan Bor en Errit Petersma. De verbeelding van het denken. Geschiedenis van de westerse & oosterse filosfie. Amsterdam/ Antwerpen, Atlas/Contact, 2014. Zevende geheel herziene druk.
Sold
Gebonden, hc met stofomslag (beschermd met verwijderbare cellofaanfolie), 752pp., 16.5x24cm., ills. in kleur, in zeer goede staat (stofwikkel met minieme gebruikssporen). ISBN: 9789045028118.
Itemnummer 9188
In 1995 verscheen De verbeelding van het denken voor het eerst: een nieuwe grote Nederlandse geschiedenis van de filosofie. Een veelomvattend werk dat de filosofie van de oudheid tot het heden beslaat en waarin bovendien de oosterse filosofie evenveel aandacht krijgt als de westerse. De verbeelding van het denken groeide uit tot standaardwerk, het werd in tal van talen vertaald. Aan deze geheel herziene, uitgebreide en geactualiseerde editie zijn onder meer toegevoegd een hoofdstuk over de eenentwintigste eeuw, nieuwe stukken over vooraanstaande vrouwelijke filosofen en invloedrijke Afrikaans denkers. Connie Palmen schreef de nieuwe inleiding. Standaardwerk over de geschiedenis van de filosofie. Geheel herziene en uitgebreide editie


Back to Top